Visning af historiske prognosepriser

Der er udviklet en særlig visning af udvalgte historiske prognosepriser i FarmtalOnline, der gør det muligt at følge den historiske udvikling i prognospriserne.

Prognosepriser bliver justeret, når ny viden ændrer forventningen til de fremtidige priser. FarmtalOnline har hidtil fungeret på den måde, at det altid er de senest opdaterede prognosepriser, der vises. Det giver den udfordring, at et budget, der er udarbejdet med udgangspunkt i prognosepriserne på en bestemt dato, kan se ud som om, at det er baseret på urealistiske prisforudsætninger, hvis budgetforudsætningerne efterafprøves via FarmtalOnline.dk, og prognosepriserne er opdateret i den mellemliggende periode.

Der er derfor udviklet en særlig visning af prognosepriser, der gør det muligt at følge den historiske prognoseprisudvikling. Den nye visning fungerer på den måde, at den default viser alle prognoseprisændringer, og hvornår de er foretaget. Der er endvidere mulighed for at indtaste en dato og trykke på knappen ”Søg” for at se prognosepriserne på en bestemt dato.

De udvalgte historiske prognosepriser kan findes under punktet Prognosepriser, hvortil der kræves særlig adgang.

farmtalonline_prognosepriser