NY INSTALLATION af DMS Dyreregistrering

Installer DMS Dyreregistrering
Vi beklager besværet, men du er nødt til at installere DMS Dyreregistrering igen. Klik på knappen “INSTALLER HER” for at komme i gang. Klik Kør/Run på dialogen der kommer op. Hvis du får brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig i Kundecenter på 7015 5015

Installer DMS Dyreregistrering her

Nyt DMS ikon på skrivebordet
Når du har installeret den nye version af DMS Dyreregistrering, vil du se et nyt ikon (billede) på skrivebordet, teksten er ændret til DMS Dyreregistrering – Det er det, du fremover skal klikke på, når du vil åbne DMS.

Hvorfor nu det?
Vi har skiftet teknikken bag vores opdateringer. For at skifte til den nye teknik er det nødvendigt at installere DMS på ny første gang. Herefter vil opdateringerne ske automatisk, som du er vant til. Hvis DMS er åben, når vi sender en ny opdatering ud, vil den blive hentet og installeret, mens du arbejder – det eneste du skal gøre er at genstarte DMS for at tage de nye funktioner i brug. Hvis DMS er lukket, når vi opdaterer, vil den nye version blive hentet og installeret under opstart – også her vil du opleve, at det er blevet hurtigere at opdatere DMS.